No Waste of food

no-waste

WIST JE DAT ZOWAT EEN DERDE VAN HET GEPRODUCEERDE VOEDSEL VOOR MENSELIJKE CONSUMPTIE WORDT VERSPILT ?

Bij Délifrance maken we heerlijke diepgevroren bakkerijproducten die snel op aanvraag kunnen worden gebakken om aan de behoeften van de eindverbruiker te voldoen, waardoor onze klanten de hoeveelheid restafval kunnen beperken.

Aan het einde van de dag kan het echter nog steeds gebeuren dat er nog wat overgebleven producten zijn. Bij Délifrance willen we stappen ondernemen om de hoeveelheid afval te verminderen.

breakfast

Onze recepten No Waste, All taste voor geen afval, alle smaken zijn eenvoudige recepten die zorgvuldig zijn samengesteld door onze chef-kok Lucas en zijn onze manier om onze klanten gisteren brood of viennoiserie te helpen bij het maken van gerechten waar hun klanten van houden, in plaats van ze weg te gooien.

Ja, natuurlijk zijn onze gebakken producten gemaakt om vers uit de oven te genieten, maar deze kwaliteitsproducten kunnen een tweede kans krijgen en worden gebruikt om echt heerlijke gerechten te maken voor de komende dagen.

Onze recepten

Deze recepten verminderen de hoeveelheid afval, terwijl ze ook extra waarde creëren van anders weggegooide etensresten, waardoor u kunt overstappen naar een groenere, economischere keuken.

Iedereen verdient immers een tweede kans!

BROWNIE

Ontdek ons heerlijke brownierecept gemaakt met chocoladebroodjes.

 

KNOFLOOKBROOD 


Verander brood van gisteren in een heerlijk knoflookbrood.

WENTELTEEFJES
Oud brood over? bak ze tot wentelteefjes. 

 

AMANDELCROISSANT

 

Ontdek ons heerlijke recept van amandelcroissant gemaakt met oude croissants.