Délifrance Héritage

Onze diepvries productgroepen

Les Distingués:

Deze hoogwaardige koffiekoeken onderscheiden zich door hun subtiele en genereuze smaken die bijdragen aan een volkomen unieke beleving dankzij:

- een trage kneding en een zachte bewerking die ontleend zijn aan een ambachtelijke kennis en kunde,

- streng geselecteerde ingrediënten

- een uitstekende productkwaliteit voor een uitzonderlijk knapperig korstje & smeuïg hart.

 

Les Nostalgiques (= oergranen)

Een koffiekoek met de goede smaak van weleer, met ruwe en unieke toetsen.  

Een nieuwe croissant vervaardigd op basis van oermelen & oergranen van geselecteerde herkomst.  

 

 

AOP (= PAP 18874/18875):

De zekerheid van een uitzonderlijke koffiekoek die wordt gemaakt met traditionele boter uit de Poitou-Charente met beschermde oorsprongsbenaming (AOP): een recept dat topsmaak koppelt aan topkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DÉLIFRANCE HÉRITAGE

Ons assortiment Délifrance Héritage is de crème de la crème van Délifrance. Deze producten zijn gemaakt volgens het ware Franse bakkersambacht en met de allerbeste ingrediënten en traditionele technieken. Een breed arsenaal producten met een ambachtelijk uiterlijk en een geweldige smaak.

Van onze rustieke broden tot de iconische croissant, deze producten zijn allemaal gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit zoals rietsuiker en Frans meel van Grands Moulins de Paris voor de viennoiserie, en met pure roomboter en eieren van vrije uitloopkippen. De methodes die wij gebruiken zijn ingegeven door onze passie voor mensen en door het respect voor het bakkersambacht. Dit doen wij door lange gistingstijden te combineren met onze uitstekende vakkennis van desem.

Het resultaat is een product van de topkwaliteit met een intense smaakbeleving.