Feel good

Onze diepvries productgroepen

Les Bio:

Een keur van BIO-koffiekoeken, gecertificeerd door AB & ECOCERT.

Krokante koffiekoeken met een heerlijke botersmaak, vervaardigd op basis van Franse ingrediënten (tarwebloem, eieren enz.) uit de biologische landbouw. Milieuminnende grondstoffen dus!  

 

 

Les Energiques (=campagne):

Koffiekoeken met een heerlijke graansmaak, de ideale bondgenoten van een stevig ontbijt en helemaal thuis in een heerlijke sandwichbar dankzij het gebruik van vezelrijke ingrediënten zoals voltarwemeel en lijn-, papaver- en zonnebloemzaden.  

 

 

Les Délices Vegan ( = vegan natuurcroissant):

Een overheerlijke veganversie! Een gamma zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong dat strikt beantwoordt aan de eisen van veganisten.  Deze recepten – natuur of met granen – belichamen de smaak en de beleving van een traditionele croissant: een zacht en luchtig kruim en een dun en knapperig bladerdeeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DÉLIFRANCE FEEL GOOD


We geloven niet in compromissen. Daarom vertrouwen we op onze unieke bakkersexpertise en op onze tradities om een gamma producten te ontwikkelen dat inspeelt op de hedendaagse trends - bio, superfood, glutenvrij, vegetarisch, vegan enz. - maar altijd een uitzonderlijke smaak. 

Quinoa, cranberries, chiazaden, biet, kikkererwten, lijnzaad, pompoen- en zonnebloempitten … het zijn allemaal ingrediënten die uw smaakpapillen zullen prikkelen.