Délifrance

Onze diepvries productgroepen

Les Compagnons (=27%B PAP):

Bake-off koffiekoeken bedacht voor bakkers, rijk aan fijne boter en een intense smaak. Met een fraai visueel kenmerk: mooie en duidelijk zichtbare bladerdeeglaagjes.

Een ideale bondgenoot bij het ontbijt of een smaakvol tussendoortje!

 

L'Incontournable (= 24%B Basic):

De absolute must van de Franse viennoiserie: koffiekoeken met de heerlijke smaak van fijne boter en een aangenaam algemeen evenwicht tussen zoete & zoute smaaktoetsen. Dit ruime aanbod koffiekoeken wordt gekenmerkt door een knapperig bladerdeeg en een heerlijke, smeuïge binnenkant.

 

L'Audacieux (=21%B levain):

Een koek met karakter! Een recept met zuurdesem die de heerlijke smaak van boter en griesmeel van harde tarwe naar een hoger niveau tilt. Zij dragen bij aan de smeuïge textuur en aan de ronde smaaktoetsen van deze croissant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DÉLIFRANCE

Het Délifrance- of kernassortiment staat voor alles wat we belangrijk vinden. We doen er alles aan om het gewone heel bijzonder te maken. Dit doen we bij al onze traditionele producten waarbij we smaak altijd hoog in het vaandel hebben staan.

Wij gebruiken ingrediënten van topkwaliteit om visueel aantrekkelijke producten te maken met een hoge smaakkwaliteit. Elke dag weer bieden wij producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Délifrance-producten zijn geweldig van smaak, je eet ze dan ook met gemak elke dag weer.