A la Folie

Onze diepvries productgroepen

Onze producten zijn ingedeeld in 6 unieke groepen. Elk van deze productgroepen heeft een uniek en divers productassortiment, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de consumentenverwachtingen, onderscheid te creëren en te navigeren door ons productportfolio. Elke groep heeft zijn eigen ‘look & feel’ en specifiek aanbod van kwaliteitsproducten die bij elke hap verrassen en verrukken.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

DÉLIFRANCE À LA FOLIE!

Een prachtig productaanbod van taartbodems, macarons en hoorntjes, speciaal voor feestelijke gelegenheden. Zoete en hartige producten, handgemaakt en prachtig vormgegeven: ze staan garant voor verfijnde smaken en een oogstrelende uitstraling.

Met de hoogwaardige Délifrance À la Folie-producten kunnen chefs hun creativiteit de vrije loop laten en de meest verrassende gerechten creëren.

Alle producten van À la Folie, van macarons tot taartbodems, zijn verkrijgbaar in een grote variëteit in maten en smaken. Deze bijzondere producten zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving en mogen niet ontbreken bij feestelijke momenten.

 

EEN MOMENT OM TE KOESTEREN, EEN ASSORTIMENT OM TE FEESTEN

Délifrance A la Folie! trakteert u op overheerlijke en geraffineerde producten, handgemaakt, zowel zoet als hartig, en ook nog oogstrelend.

 

De producten van Délifrance A la Folie! voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gewoon perfect voor chefs om hun creativiteit, op bot te vieren en unieke en verrassende gerechten te creëren.
Al onze producten, van macarons tot mini-tarteletjes, zijn verkrijgbaar in tal van maten, smaken en vormen waarmee u bij welke gelegenheid dan ook voor elk wat wils kunt creëren en voor een onvergetelijke smaakbeleving kunt zorgen.

 

Heerlijke momenten van plezier

VOOR AL ONZE PRODUCTEN

  • Handgemaakte producten, van topkwaliteit
  • Ambachtelijke uitstraling met een regelmatige vorm
  • Beschermende verpakking om beschadiging te voorkomen
  • Lange houdbaarheid
  • De perfecte oplossing voor recepties en speciale gelegenheden
 

KLAAR OM UW CREACTIVEIT OP LOS TE LATEN

Een groot assortiment hoorntjes, korfjes en taartbodems, kant-en-klaar om te garneren en uw creativiteit op bot te vieren. In tal van maten, vormen en smaken (vanille, chocolade of hartig).

 • Deeg met pure boter
 • Fijne en lichte deegbakjes met opstaande rand
 • Met een dunne coating om lang krokant te blijven

KANT-EN-KLAAR OM VAN TE GENIETEN

Een groot assortiment kant-en-klare Macarons, Petitfours en T’arts om uw gasten te verbluffen.

 • Macarons met de klassieke smaken die nooit mogen ontbreken
 • Petitfours & T’arts volgens geraffineerde en uitgekiende recepten
 • Uitermate handig en gemakkelijk te bereiden

 

Onze merkambassadeur deelt met u zijn beste recepten met onze Délifrance A La Folie! klaar-om-te-garneren producten!

 

"Gasten heerlijk verwennen met verrukkelijke en originele recepten is de drijfveer van iedere professionele kok."

Via mijn opleiding bij de Compagnons du Devoir en mijn opdrachten voor Délifrance in de hele wereld heb ik veel kunnen leren van mensen die ik overal ontmoette en heb ik mijn opgedane kennis en ervaringen ook kunnen delen met collega’s en gepassioneerde mensen uit het vak.

Wanneer ik de producten van Délifrance A la Folie! in mijn keuken gebruik, weet ik dat ik mijn gasten het beste kan voorzetten. De deegvormpjes uit het gamma van Délifrance A la Folie! zijn hoogwaardige producten die elk gerecht tot iets subliems verheffen, knapperig blijven en een subtiele smaak geven die nooit overheerst. Net zoals in het leven is ook bij koken en bakken immers alles een kwestie van harmonie!

Mijn inspiratie voor deze recepten heb ik gehaald uit mijn levensloop en mijn reizen en ontmoetingen met talloze chefs, zowel patissiers als chef-koks.

Lucas Beyries